Η εταιρία “Π.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΙΚΕ” αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για Ελλάδα και Κύπρο προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών, αντιηλιακής προστασίας και γνήσια μοναδικά αρώματα από τα brands “Carmina Exclusive”, “Cashmere Gold”, “Skin Perfect Dynalift”, “Skin Magnifique”, “Hydro Recovery”, “Caldion”, “Jagler”, “Hair Specialist” κ.α.

Καλέστε μας, τώρα, στο 210-8003496 για εκπληκτικές προσφορές Νέων Συνεργασιών / Νέων Τοποθετήσεων !!

Τα προϊόντα της αντιπροσωπείας μας είναι διαθέσιμα για χονδρική πώληση σε καταστήματα καλλυντικών, αρωμάτων, φαρμακεία, κομμωτήρια & εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς

Με:

Περιθώριο κέρδους που στηρίζει την επιχείρησή σας
Προσφορές τοποθέτησης που προσαρμόζονται απόλυτα στις δυνατότητές σας
- Ελεύθερη επιλογή σε είδη και ποσότητες
- Ελεύθερη επιλογή αξίας σε αρχική και επαναληπτικές παραγγελίες
Εξαιρετική έως κορυφαία ποιότητα προιόντων και συσκευασιών
- Προιόντα δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα, μη δοκιμασμένα σε ζώα
Τιμές τελικού καταναλωτή απόλυτα προσιτές
- Προιόντα που παράγονται και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τις αυστηρότερες οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πρώτες ύλες παραγμένες από κορυφαίους οίκους της Ε.Ε.
Ευρεία γκάμα που καλύπτει όλες τις ανάγκες των πελατών
- Γκάμα που εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα, πρωτοποριακά και βραβευμένα προϊόντα

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις σχετικές σελίδες κάτω από το μενού Χονδρική Πώληση στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας μας.

Για τιμοκατάλογο χονδρικής, τις προσφορές μηνός ή άλλες πληροφορίες καλέστε στο 210-8003496 ή στείλτε email στο info@mybeautysecrets.gr ή συμπληρώστε την Φόρμα Επικοινωνίας στην κατηγορία Χονδρική Πώληση. 

Related Articles